כאשר צוות העובדים שלכם זקוק לפעילות שתעיר אותו ותגבש אותו, אתם כמנהלי כח אדם או כמנהלים מכל סוג, מחפשים בוודאי אחר הדבר הנכון שיתאים לעובדים שלכם. אז מה האפשרויות שעומדות לפניכם?
ארוחה במסעדה – ארוחה במסעדה היא אופצית גיבוש צוות עובדים. העובדים אמנם ייצאו שבעים אך כנראה שבמקרה הטוב הם יצרו אינטראקציה עם שני האנשים שישבו על ידם, או במקרה הפחות טוב בילו את הערב בבהייה מתמשכת אחד בשני וחיכו בסבלנות לקינוחים.
טיול מדברי – טיול יכולה להיות אופציה נחמדה במיוחד. אבל מי הפעם הבריז מהטיול? מי נשאר לשבת באוטובוס? מי לא עומד בקצב? ומי קיבל כאב ראש מהנסיעות הארוכות אל המדבר הצחיח? טיול הוא דבר נחמד, אבל לעיתים מרוב הליכה והסברים על האתרים היפים, אנו שוכחים להתגבש ולהכיר אחד את השני.
הרצאות מרתקות – מרתקת ככל שתהיה, הקשר בין הרצאה ליום גיבוש לצוות עובדים הוא כמו הקשר בין גפילטע פיש למנגל. הרצאה על נושא כל שהוא שמטרתה לגבש עובדים, חייבת להיות מרתקת במיוחד על מנת שתגבש את העובדים שלכם, או מאד משעממת על מנת שתאגד אותם נגד העונש שהטלתם עליהם. אם אתם רוצים שהעובדים שלכם ייהנו – בבקשה אל תנסו ליצור גיבוש צוות עובדים על ידי הרצאות..

אז איך כן מגבשים עובדים?
על ידי יצירה משותפת, צחוק, פתיחות והכי חשוב, כיף משותף!
סדנאות גיבוש עובדים ומופעי האימפרוביזציה של שלופתא היא בדיוק מה שהעובדים שלכם צריכים לצורך גיבוש צוות עובדים. שלופתא – הוא הרכב אלתורים קומי עם ניסיון של מאות סדנאות גיבוש עובדים.
המופע של שלופתא- המופע הקומי המאולתר המצליח בארץ. לאורך כל המופע הקהל מוצא את עצמו חלק ביצירה מה שהופך את המופע לחווייה בלתי נשכחת! סדנת גיבוש לעובדים בה לכל מערכון חוקים משלו המותחים את גבולות הדמיון ומעניקים זווית חדשה לסיטואציות מוכרות.המערכונים יוצרים כימיה בין הקהל והמופע כולו הופך למצחיק ולא צפוי עם חוויות בלתי נשכחות! אז אם אתם מחפשים סדנאות גיבוש צוות עובדים, מופע האימפרוביזציה של שלופתא, זו פעילות גיבוש לעובדים בהמלצה!
שלופתא הוא הרכב תיאטרון אימפרוביזציה עם ניסיון של עשרות הופעות וארבע שנים של יצירה חדשנית ומבטיח לכם ערב מצחיק, מופרע ואינטליגנטי. אז קדימה תנו לעובדים שלכם סדנת גיבוש לעובדים עם מופע אלתורים הורס שכזה.
המופע של שלופתא כולל מופע אילתורים המורכבים מעשרה מערכונים עם מתנדבים שהם בעצם העובדים שלכם! המופע כולל רעיונות אותם העובדים מציעים, כאשר הם חלק פעיל בהופעה. בכך יכולים העובדים להכיר אחד את השני, תוך שהם חלק מהיצירה!