
מכתב המלצה- סדנאת אימפרוביציה של שלופתא
לכל המעוניין,
בתאריך 11.1.11 השתתפתי בסדנת האימפרוביזציה של "שלופתא" אותם הזמנתי כחלק מהתוכנית החינוכית של קבוצת "מסע" עמיתי הוראה. העמיתים גרים ומלמדים אנגלית בבאר שבע במשך עשרה חודשים, תפקידי הוא הרכז החינוכי שלהם אשר בונה את התוכנית החינוכית.
בסדנא השתתפו כ20 צעירים אמריקאים בגילאי 22-30 ,הסדנא הועברה כולה באנגלית. יונתן ואלכס אינם דוברי אנגלית כשפת אם אך הם הפגינו רמה גבוהה מאוד של שפה ויכולת ביטוי מרשימה ביותר, אתגר השפה לא היווה שום מכשול והפעילות זרמה מאוד. המדריכים התאימו את הפעילות והתכנים לקהל האמריקאי והצליחו לגרום לכולנו להשתחרר, לחשוב מחוץ לקופסא ולהוציא מאיתנו את היצירתיות הטמונה בכל אחד. הם הפעילו את כולנו עם אנרגיות מיוחדות שסחפו את המשתתפים שלא תמיד משתפים פעולה בפעילויות שהן מחוץ לקופסא.
הסדנא נגעה בתחומים רבים כגון בטחון עצמי, עמידה מול קהל, דינמיקה קבוצתית, חשיבה מהירה והכל בעזרת הרבה הומור, מקצועיות והקשבה.
הסדנא תרמה רבות למשתתפים וגיבשה אותנו על ידי שבירת מחסומים וצחוק משותף. אני ממליץ בחום לכל ארגון המחפש פעילות שונה ויצירתית להזמין את הסדנא של שלופתא ולהנות מחוויה שתיזכר לזמן רב.
בברכה,
יותם רשף